Yuhu

Annonce

Copyright

Indholdet på Yuhu.dk og medier under Yuhu&Co. koncernen er beskyttet af ophavsret og er ejendom af Yuhu&Co. Det er kun tilladt at bruge indholdet til personligt eller ikke-kommercielt brug. Enhver form for kommerciel brug, herunder reproduktion, distribution, modifikation eller offentliggørelse af indholdet er ikke tilladt uden forudgående skriftlig tilladelse fra Yuhu&Co.

Brugeroprettet indhold (Ansvarsfraskrivelse​)

Vi fralægger os ethvert ansvar for brugeroprettet indhold, herunder men ikke begrænset til tekst, billeder, videoer eller andre former for materiale, der er uploadet, offentliggjort eller på anden måde gjort tilgængeligt af brugere af vores tjenester. Brugerne er eneansvarlige for at sikre, at det indhold, de uploader, er i overensstemmelse med gældende love og regler, og vi er ikke forpligtet til at gennemgå, kontrollere eller redigere brugeroprettet indhold.

Ophavsret

Vi respekterer andres ophavsret og arbejder hårdt for at sikre, at vores indhold er i overensstemmelse med gældende love. Hvis du mener, at noget indhold på vores hjemmeside krænker din ophavsret, bedes du kontakte os straks i formularen her på siden og vi vil gøre vores bedste for at løse problemet. Du kan også kontakte os direkte via email: yuhu@yuhu.dk